• 25/09/2016

    A new Clubhouse in Le Touquet Golf Club

    After 18 months of construction, the new Le Touquet club house has opened to the public, revealing magnificent structures of glass and wood that blend harmoniously with the natural surroundings on the forest course.
    The building is laid out in several single-storey modules. Golfer comfort has been prioritised in choosing this easy-flow layout, with no steps to climb between the large free car park, entrance hall, bar, restaurant and pro shop, where you can find all the brand-name clothing and equipment you could want.
    The floors feature light-coloured wood, enhancing the light scattered by the large bay windows that replace nearly all the walls.
    Competition results and information are now displayed on flat screen TVs.
    The restaurant can serve 160 covers, including 80 on the terrace. It is open to both golfers and non-golfers for lunch, and at its helm is the former sous-chef of the 4-star Westminster hotel.
    Adjoining the restaurant is the bar, where you can enjoy a stunning view of the golf course.
    It also features changing rooms with showers, and a Caddy Store with 200 lockers for storing clubs and equipment. 
    However, there is no intention to forget the old Le Touquet golf course. “On the contrary, we want the golf course’s history to form an integral part of these new spaces. Screens will show old photos so visitors can appreciate Le Touquet’s century of golfing history."
    Come discover this new complex with its futuristic architecture, high spec materials, elegant décor and welcoming atmosphere, set in the heart of Le Touquet.