Reserveer
 
Reserveer
 • 30/08/2017

  Free initiation from 16 september to 1st october

 • 02/12/2016

  Nieuw op de golf 'Les Dunes' in Hardelot

  Na het parcours 'Les Pins' in 2015, is het de beurt aan 'Les Dunes' om stevig onder handen genomen te worden: de renovatie van de waterpartijen van hole 18, de herpositionering van de green rond de nieuwe waterpartij en de verbetering van de fairway van hole 16. De ambitie van de golf 'Les Dunes': net zoals het parcours 'Les Pins' een referentie worden.
  Voor het comfort van haar klanten steekt het club house eveneens in een nieuw jasje. Het is voortaan afgestemd op personen met beperkte mobiliteit: de toiletten bevinden zich op het gelijkvloers, er is parking nabij het club house en er ligt een platform voor toegang tot de -1.
   
 • 25/10/2016

  La finale du Trophée En route pour 2018

 • 01/10/2016

  25-26-27 november : JV Beurs, De eerste beurs in België gewijd aan de Frans-Belgische levensstijl

  Open Golf Club zal aanwezig zijn op de JV beurs van 25 tot en met 27 november in Brussel, de eerste beurs gewijd aan de Frans-Belgische levensstijl
   
  Hier vindt u al de informatie
   

   

 • 25/09/2016

  Nieuw clubhouse Golf du Touquet

  Na 18 maanden hard werken is het nieuwe clubhuis van Golf du Touquet voor het publiek geopend. En het resultaat mag er zijn: prachtige voorzieningen, veel glas en hout, in harmonie met de groene omgeving op de golfbaan.
   
  Het gebouw is modulair van opzet en alle modules bevinden zich op de begane grond. Dat betekent veel gemak voor de golfers: geen tredes of afstapjes tussen de gratis parking, hal, bar, restaurant of proshop. Hier vindt u overigens de beste merken golfkleding en -uitrusting.
   
  De vloeren zijn uitgevoerd in licht hout, waardoor de van grote vensters voorziene ruimte nog lichter wordt.
  De wedstrijduitslagen en andere informatie worden nu getoond op flatscreen-tv's.
  Het restaurant met 160 zitplaatsen waarvan 80 op het terras, is vanaf 12.00 uur geopend voor iedereen, golfers en niet-golfers. In de keuken zwaait de vroegere tweede man van Hotel Westminster**** de scepter.
  Vanuit de bar naast het restaurant hebt u een geweldig uitzicht over de golfbaan.
   
  Verder zijn er nog kleedkamers met douche voor de sportieve golfers, en een "Caddy Store", een ruimte met 200 kastjes om de clubs en het materiaal in op te bergen 
   
  Maar het is niet de bedoeling om de vroegere Golf du Touquet te vergeten. “Integendeel, wij willen dat de geschiedenis en het verleden van de golfbaan terug te zien zijn in de nieuwe ruimtes. Op de schermen zijn de foto's van vroeger te zien, die de bezoekers onderdompelen in de honderd jaar golfgeschiedenis van Le Touquet.”  
   
  Een futuristische architectuur, de beste materialen en een stijlvolle en warme inrichting: kom dit nieuwe clubhouse en restaurant in Le Touquet snel zelf ontdekken!
   
 • 09/09/2016

  Binnenkort opening Tony Jacklin Marrakeshh

  Op 22 oktober 2016 wordt in Marrakesh een nieuwe baan geopend: The Tony Jacklin Marrakech, die zal worden gerund door Open Golf Club en die naast The Montgomerie Marrakech ligt.
  Op slechts 10 minuten van het centrum van Marrakesh biedt golfbaan Tony Jacklin Marrakech van maar liefst 70 hectaren van een adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte.  Ontspanning en genieten gegarandeerd!
  Een uitzonderlijke site ontworpen door Tony Jacklin, de grootste Britse speler van zijn tijd. Hij blijft vooral vanwege zijn betrokkenheid in de Ryder Cup verankerd in de geschiedenis van het golfen, en in 2002 werd hij dan ook in de Hall of Fame opgenomen. Hij verdedigde de kleuren van het team van het Verenigd Koninkrijk en Ierland in 1967, 1969, 1971, 1973, 1975 en 1977, en van het Europese team in 1979.
  Na dit geweldige palmares blijft Tony Jacklin de wereld rondreizen, maar nu als designer van de meest prestigieuze golfbanen [...]
   
   
  Download nu de voucher en verkrijg een gratis green fee voor The Tony Jacklin Marrakech (bij aankoop van een green fee voor The Montgomerie Marrakech).
   
   
   
  Cliquez ici :
 • 25/03/2016

  10 september in België: Open Golf Club Trophy 2016

  De Open Golf Club Trophy 2016 die georganiseerd wordt door de Premium Belgian Golf Courses start op 09 april.
   
  Wij bieden u 6 mogelijkheden om u te kwalificeren voor de finale die op 16 en 17 oktober 2016 zal plaatsvinden op de golfbaan van Hardelot in Frankrijk: een unieke gelegendheid om de mooie golfbanen van de Premium Belgian Golf Courses (PBGC) te ontdekken!
   
  Om deel te nemen aan de wedstrijd volstaat het u in te schrijven via de site www.pbgc.be
   
 • 23/03/2016

  Challenge Tour 2016

  As in 2014 , the Cleydael golf club will have the honor to host the 9th stage of the 2016 Challenge Tour from 9 to 12 June at the KPMG Trophy.
   
  The Tecina Golf will receive it the 14th stage, from 14 to 17 July at the Fred Olsen Challenge de España.
   
  Find all the dates on the Challenge Tour here
 • 09/03/2016

  Ontmoet ons op de Show Golf in Parijs!

  Come visit us on stand D 09, at the 10th edition of Paris Golf show in Porte de Versailles, south of Paris, the 18th, 19th and 20th of march.

  You will discover our 2016 expanding collection of golf courses and charming hotels in 16 destinations, our exclusives offers and our new golf passes ! 
  We will be glad to welcome you and will be delighted to discuss our common passion for golf.

  Book your tickets here

 • 02/02/2016

  Palingbeek, Groene Pluim 2016

  Golf & Countryclub de Palingbeek is laureaat geworden in de categorie bedrijven van de "Groene Pluim 2016", een wisseltrofee die jaarlijks uitgereikt wordt door de Milieuraad van Stad Ieper en dit omwille van het natuurvriendelijk beheer van onze golfclub.
  Dit is het resultaat van 25 jaar hard werk. Hierbij dan ook de welgemeende felicitaties aan het Advies Comité dat onder de leiding van haar voorzitter, dhr. Leonard Guillierme, samen met diverse milieudiensten steeds zoekt naar een evenwicht tussen de belangen van de golfer en de milieuzorg.
   
  Ook onze felicitaties aan onze hoofdgreenkeeper Krist Calmeyn voor zijn tomeloze inzet samen met zijn ganse ploeg om ons terrein steeds in een perfecte staat te onderhouden.
  De Trofee die wij hiervoor ontvingen, werd gemaakt door leerlingen van het 4e jaar toegepaste beeldende kunsten van de Heilige Familie in Ieper en staat tentoongesteld in de vitrinekast in de inkomhal van het clubhuis.