• Alicante
Reserveer
 
Reserveer
loading...

Alicante

Alicante is het mekka voor golfers. U vindt er niet enkel prachtige golfbanen, het is ook een fantastische streek voor natuur- en cultuurliefhebbers. In Alicante zelf is verveling geen optie, met de vele bezienswaardigheden in de bruisende stad. Verder zijn de witte stranden van de Costa Blanca zeker de moeite waard om eens een middagje te zonnen. In de regio vindt u andere toeristische steden zoals Benidorm, Calp en Murcia, die door veel vakantiegangers worden gewaardeerd. 

Alicante Golf

Golfen in Alicante betekent aangenaam golfen tijdens de zomer- én wintermaanden. De Costa Blanca is niet voor niets voor velen de ideale plaats om te overwinteren. De golfbanen zijn er erg mooi aangelegd, in harmonie met de plaatselijke natuur. Zo is het golfterrein van Golf La Finca erg verscheiden en bovendien een streling voor het oog. Wie niet genoeg kan krijgen van deze golfbaan vindt in de buurt Golf Las Ramblas en Golf Villamartin, die in dezelfde stijl een waar golfgenot aanbieden in het warme Alicante. Dat is pas golf. Bent u meer op zoek naar een golfbestemming in het uiterste zuiden van Spanje? Bekijk dan onze golfbestemmingen in Andalusië.

  De Golfbanen / Alicante

 • Golf La Finca

  18 trous
  Spanje - Alicante
  Golf La Finca, located in in Alicante area in Spain, in the heart of the golf field of the same name, in a natural area of outstanding beauty surrounded by peace, nature and wellness.
 • Golf Las Ramblas

  18 trous
  Spanje - Alicante
 • Golf Villamartin

  18 trous
  Spanje - Alicante
Andere bestemmingen