• Maroc
Reserveer
 
Reserveer

Golfreizen in Marokko

Wilt u golfen in Marokko? Kies dan voor Open Golf Club voor de beste golfvakanties in het gezellige Marokko. De golfbanen zijn er steeds van hoogstaande kwaliteit en aangepast aan alle spelniveaus. Dankzij het aangename subtropische klimaat is Marokko de plek bij uitstek is voor golfreizen het hele jaar door. U vindt er meer dan dertig golfbanen, waarvan de meeste rond Marrakesh en Agadir gesitueerd zijn. Ideaal om uw golfreis in Marokko te combineren met culturele uitstapje en gastronomische verwennerij.

Golfvakantie naar Marrakesh

Geniet van onze exclusieve aanbiedingen voor een golfvakantie naar het Marrakesh, één van de mooiste steden in Marokko. Onze golf holiday deal combineert heerlijk golfen op The Montgomerie golfbaan met overnachtingen in een typisch Marokkaanse riad in het centrum van het betoverende Marrakesh. The Montgomerie zorgt voor dé perfecte golfreis in Marokko, met zijn adembenemende uitzichten op de Atlas en de Koutoubia. Het terrein strekt zich uit over bijna 63 hectare, omringd met olijfbomen. Een idyllische locatie dat uw golfvakantie in Marokko helemaal af maakt.

Waan u in authentiek Marokko met onze golfreis met hammam. Naast heerlijk golfen bij The Montgomerie, geniet u ook van een ontspannende Hammam of massage en overnachtingen in het prachtige vijfsterrenhotel Adam Park. Naast de perfecte locatie van Montgomerie Golf, beschikt de golfbaan over een luxueus clubhuis, waar u steeds kan genieten van momenten van pure ontspanning.