• Séjour Golf - Destination Golf - Open Golf Club
Reserveer
 
loading...

Uitzonderlijke Golfreizen

Voor een reis of een weekend, Open Golf Club – Hotel Golf Resorts biedt U golfverblijven van hoogstaande kwaliteit in prestigieuze hotels en op uitzonderlijke golfbanen in Frankrijk, Benelux, Spanje en Marokko aan.

Een golfverblijf maar ook een vakantie om de streek te verkennen, de gastronomie, een spa of om uitzonderlijke momenten te beleven op één van onze schitterende bestemmingen. Onze golfbanen hebben een internationale reputatie en zijn aangepast aan alle spelniveaus.
Onze resorts zijn de plaats bij uitstek voor uw vakantiebestemming omdat iedereen kan genieten van een moment van ontspanning naar wens en dit in de directe omgeving van de golfbaan.
Ontspanning rond een rijk gevulde tafel, een zwembad , een spa of op de golf zelf..en dit alles in een prachtige omgeving.
Al onze bestemmingen zijn gesitueerd in toeristische streken rijk aan een natuurlijk, cultureel en historisch patrimonium.
Volgens uw smaak en keuze zal uw golfverblijf ‘intens’, romantisch, met ontspanning, in een spa of gastronomisch zijn en dit alles samen met de ontdekking van een prachtige streek en zijn patrimonium.

Golf Intens