Reserveer
 
Reserveer
 • 25/09/2016

  Nieuw clubhouse Golf du Touquet

  Na 18 maanden hard werken is het nieuwe clubhuis van Golf du Touquet voor het publiek geopend. En het resultaat mag er zijn: prachtige voorzieningen, veel glas en hout, in harmonie met de groene omgeving op de golfbaan.
   
  Het gebouw is modulair van opzet en alle modules bevinden zich op de begane grond. Dat betekent veel gemak voor de golfers: geen tredes of afstapjes tussen de gratis parking, hal, bar, restaurant of proshop. Hier vindt u overigens de beste merken golfkleding en -uitrusting.
   
  De vloeren zijn uitgevoerd in licht hout, waardoor de van grote vensters voorziene ruimte nog lichter wordt.
  De wedstrijduitslagen en andere informatie worden nu getoond op flatscreen-tv's.
  Het restaurant met 160 zitplaatsen waarvan 80 op het terras, is vanaf 12.00 uur geopend voor iedereen, golfers en niet-golfers. In de keuken zwaait de vroegere tweede man van Hotel Westminster**** de scepter.
  Vanuit de bar naast het restaurant hebt u een geweldig uitzicht over de golfbaan.
   
  Verder zijn er nog kleedkamers met douche voor de sportieve golfers, en een "Caddy Store", een ruimte met 200 kastjes om de clubs en het materiaal in op te bergen 
   
  Maar het is niet de bedoeling om de vroegere Golf du Touquet te vergeten. “Integendeel, wij willen dat de geschiedenis en het verleden van de golfbaan terug te zien zijn in de nieuwe ruimtes. Op de schermen zijn de foto's van vroeger te zien, die de bezoekers onderdompelen in de honderd jaar golfgeschiedenis van Le Touquet.”  
   
  Een futuristische architectuur, de beste materialen en een stijlvolle en warme inrichting: kom dit nieuwe clubhouse en restaurant in Le Touquet snel zelf ontdekken!