Reserveer
 
Reserveer
 • 13/02/2014

  Open Golf Club was aanwezig op de golfbeurs in Zwitserland !

  Open Golf Club was aanwezig op de golfmesse.ch, de Zwitserse golfbeurs die plaatsvond van 30 januari tot 2 februari 2014.
   
  Geïntegreerd in de FESPO, heeft het grootste vakantiesalon van Zwitserland 650 standhouders en 65000 bezoekers verwelkomd.
   
  Dit evenement werd ondersteund door de Zwitserse golfclubs, de gespecialiseerde pers en door algemene communicatie naar het grote publiek toe. Het tijdschrift Golf & Country was nogmaals officiële mediapartner van dit evenement.
   
  Italië, Duitsland, Spanje en Turkije waren enkele van de aanwezige landen, Open Golf Club onderscheidde zich door haar bestemmingen Frankrijk, België en Marokko.
   
  Naast onze brochures die onze 9 bestemmingen en 42 golfbanen illustreren, werden speciale aanbiedingen voor de Dordogne, de Opaalkust, de Elzas, De Azuurkust, de Provence en België onder de bezoekers verspreid. De Golf Pass Open Golf Club werd eveneens warm onthaald.
   
  Ook werd een wedstrijd georganiseerd om een verblijf van 2 overnachtingen in het Château des Vigiers, een prachtig 4 sterren hotel in de Dordogne (1 van onze 34 partnerhotels) te winnen.