Reserveer
 
Reserveer
 • 11/08/2019

  Trophy Open Golf Club op de Golf van Clervaux (Luxemburg)

  Trophy Open Golf Club op de Golf van Clervaux (Luxemburg)

  De zesde kwalificatiewedstrijd van de Trophy Open Golf Club 2019, die 79 deelnemers telde, heeft op zondag 11 augustus op de golfbaan van Clervaux plaatsgevonden.

  Op de prachtige golfbaan van de Golf van Clervaux vond de zesde en voorlaatste kwalificatiewedstrijd van de Trophy Open Golf Club 2019 georganiseerd door Premium Benelux Golf Courses en Open Golf Club, plaats.

  De 79 deelnemers wedijverden onder een mooi zomerzonnetje voor hun plaats in de grote finale van 13 en 14 oktober 2019 in Le Touquet. Tijdens elke wedstrijd kunnen de winnaars van elke categorie zich plaatsen voor de finale in Le Touquet.

  Onze partners Golf at Home en Callaway boden een prachtige prijs voor de “nearest to the pin” aan. De deelnemers konden na de wedstrijd ook kennismaken en proeven van de uitstekende wijnen van Château de la Crée (Grand vin de Bourgogne) vertegenwoordigt door Dhr. Marc Magnat.

  Proficiat aan de winnaars :

  Flemming Pittoors van Drie Eycken won de eerste bruto prijs .

  Glenn Van Hoof van Drie Eycken won de eerste netto prijs in eerste categorie .

  Herwig Lemmens van Drie Eycken won de eerste netto prijs in tweede categorie.

  Anne Van Der Auwermeuelen won de eerste netto prijs in derde categorie .

  De prijsuitreiking geleid door de directrice van de Golf van Clervaux, Philippe Roberti voorzitter van Premium Benelux Golf Courses, Hubert Privé en Mevrouw Malecki, secretaresse van de Golf van Clervaux vond in een ontspannen sfeer in het clubhuis van de golfbaan plaats.

  Een groot aantal deelnemers was voor de prijsuitreiking gebleven om de resultaten te kennen maar ook om kans te maken op één van de talrijke prijzen aangeboden door Open Golf Club, Premium Benelux Golf Courses en zijn partners, Callaway, Golf At Home, Golf in de Elzas, Hubert Privé, Château de la Crée en Tripel Karmeliet.

  De 2 nearest to the pin :

  Hole 10 Golf At Home: Emmanuel Grenier

  Hole 6 Callaway : Flemming Pittoors

  Le Tee” aangeboden door Hubert Privé : Herwig Lemmens

  De lottrekkingen

  2 x Golf Pass Elzas + Crémant Bestheim

  Jo Meulenbergs

  Stephan Seghers

  Verblijf in hotel Jardin Tecina : Natalie Verachtert

  De laatste wedstrijd :

  7 september : Golf Club de Rigenée (BE)
   

  Voor meer informatie : www.pbgc.be