• Lissabon - Portugal
Reserveer
 
Reserveer
loading...

Lissabon

Lissabon is één van de meest verrassende, Europese hoofdsteden. De stad is gebouwd op zeven heuvels en haar levensstijl en activiteitenwaaier trekken jaarlijks heel wat reizigers.

Of u nu een weekend of enkele dagen blijft, u zult dol zijn op de smalle steegjes die naar de Taag lopen, de geanimeerde wijk Bairro Alto en de kleurrijke straten in Alfama waar fado’s weerklinken. U kunt Lissabon te voet of met de mythische Tram nr. 28 ontdekken. Vergeet zeker niet een bezoekje te brengen aan het kasteel Sao Jorge van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de stad.

Uiteraard herbergt de omgeving van Lissabon ook luxueuze golfbanen zoals het Montado Hotel & Golf Resort, één van de mooiste golfbanen van Portugal. U hoort het al. De omgeving van Lissabon is de gedroomde plaats om te genieten van een aangenaam golfverblijf.

  De Golfbanen / Lissabon

 • Golf Dolce CompoReal Lisboa

  18 trous
  Portugal - Lissabon
  At only 30 min from Lisbon and 20 min from Santa Cruz beaches, this magnificient golf course has been designed by the famous architect Donald Steel. His 18 hole course blends into the incredible landscape of the region.
 • Montado Hotel & Golf Resort

  18 trous
  Portugal - Lissabon
Andere bestemmingen