Reserveer
 
Reserveer
loading...

Uri – Valais

Het dal van Urseren ligt in het kanton Uri, aan de voet van het Gotthardmassief, en maakt deel uit van de indrukwekkendste Bovenvalleien van Zwitserland. Het dal herbergt de Andermatt Swiss Alps in Andermatt (1.444 m hoogte), het grootste van drie dorpjes in de vallei te midden van de Zwitserse Alpen en Andermatt-Realp in het kleine Realp (2.381 m hoogte).
 
De Source du Rhône bevindt zich in het kanton Wallis met de Aletschgletsjer, die door UNESCO als werelderfgoed erkend is en het Léman-meer, het grootste meer van Zwitserland.  
 
Het kanton Graubünden, waar zich de golfbaan van Sedrun bevindt, staat bekend als de regio van de alpensteenbok, van Heidi en het Tomameer, de bron van de Rijn. Het herbergt het grootste natuurreservaat van Zwitserland, het Zwitsers Nationaal Park, dat het enige nationale park in Zwitserland en één van de oudste ter wereld is.
 
De regio Uri – Valais fascineert met haar contrasterende vergezichten, talloze bergmeren, kleine gletsjers, indrukwekkende zijdalen en verschillende bergpassen die het waard zijn om te ontdekken.
 

    De Golfbanen / Uri – Valais

  • Andermatt Golf Region

    45 trous
    Zwitserland - Uri – Valais
Andere bestemmingen