• Espagne
Reserveer
 
Reserveer
loading...

Spanje

Golfen in Spanje? Bij Open Golf kunt u genieten van een onvergetelijke golfvakantie in het gastvrije Spanje. Spanje is een populaire bestemming voor golfreizen, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Onze golfbanen in Spanje zijn prachtig aangelegd en u kan er terecht in luxueuze resorts. Ook het warme klimaat maakt golfen in Spanje heel aangenaam. Er zijn meer dan 300 golfterreinen te vinden in Spanje, want ook de Spanjaarden zelf spelen graag golf. Wie op golfvakantie naar Spanje gaat, mag zich verwachten aan een uitstekende service. Bovendien wordt op de meeste golfbanen in Spanje Engels gesproken. 
 

Golfbanen in Spanje

Veel van de golfterreinen in Spanje bevinden zich aan de kust. U golft er met een adembenemend zicht op de Middellandse Zee. De meeste golfterreinen vindt u in het zuiden van Spanje. De Costa del Sol wordt soms zelfs de Costa del Golf genoemd door de aanwezigheid van de vele golfterreinen. Zo kan u terecht in de San Roque Club, tussen Jerez en Marbella, op een van de mooiste golfbanen van Europa. Het terrein is bekend van de Open van Spanje en de finale van de PGA Euopean Tour, en er heerst een vredige sfeer.
Ook de Canarische eilanden zijn uitermate geschikt voor een golfvakantie in Spanje. De Tecina Golf in Tenerife staat bekend als een van de beste golfbanen van Spanje. u vindt er een uitstekende golfschool en golft er op een klif met zicht op de Atlantische Oceaan terwijl u geniet van het semitropische klimaat met een gemiddelde temperatuur van 23 graden. 
 

  De Golfbanen / Spanje

 • Golf Barceló Montecastillo

  18 trous
  Spanje - Andalusië
 • Golf Campano

  18 trous
  Spanje - Andalusië
 • Golf Isla Valdecañas

  18 trous
  Spanje - Estramadura
  Golf Isla Valdecañas (18 holes, par 72) blends perfectly into its natural surroundings and offers some spectacular views of the Sierra de Guadalupe and the Sierra de Gredos as you walk the course. It is renowned for its contours, its wide and gently undulating fairways and the movement of its greens.
 • Real Novo Sancti Petri Golf Club

  36 trous
  Spanje - Andalusië
 • Tecina Golf

  18 trous
  Spanje - Canarische eilanden
 • The San Roque Club

  36 trous
  Spanje - Andalusië
Andere bestemmingen