• Portugal
Reserveer
 
Reserveer
loading...

Portugal

Golfen in Portugal? Bij Open Golf kunt u genieten van een onvergetelijke golfvakantie in het pittoreske Portugal. Dankzij zijn milde klimaat is het land een waar golfparadijs en kan u het hele jaar door golfen in Portugal. Onze golfbanen in Portugal bestaan uit professionele en uitdagende golfcourses die goed bereikbaar zijn en uitgebreide faciliteiten aanbieden. Het zal u dan ook niet verbazen dat Portugal een populair land is voor golfvakanties. Er zijn meer dan 50 golfbanen in Portugal, die stuk voor stuk genieten van een hoog aanzien, net als de vele golfresorts. 

Golfbanen in Portugal 

De meeste golfbanen in Portugal liggen in de buurt van de kust van Atlantische Oceaan. U golft er op adembenemende locaties en bent nooit ver af van de prachtige stranden en bezienswaardigheden in een van de Portugese steden. Het Montado Golf Resort is gelegen aan de Portugese Costa Azul en wordt omringd door wijngaarden, maar bevindt zich op amper 30 minuten van Lissabon. 
Verder zijn ook golfvakanties naar de Algarve razend populair. Deze streek in het zuiden van Portugal heeft de grootste golfdichtheid en kan elke golfspeler bekoren met een grote verscheidenheid aan golfbanen. De golfbaan van Quinta do Vale is ontworpen voor golfers van alle niveaus en vormt een perfecte eenheid met het weelderige landschap van de Algarve. 
 

  De Golfbanen / Portugal

 • Golf Dolce CompoReal Lisboa

  18 trous
  Portugal - Lissabon
  At only 30 min from Lisbon and 20 min from Santa Cruz beaches, this magnificient golf course has been designed by the famous architect Donald Steel. His 18 hole course blends into the incredible landscape of the region.
 • Montado Hotel & Golf Resort

  18 trous
  Portugal - Lissabon
 • Quinta do Vale Golf Resort

  18 trous
  Portugal - Algarve
  An exceptional golf course that blends into the beautiful landscape of the Algarve !
Andere bestemmingen