Reserveer
 
Reserveer

Organisatie van zakelijke evenementen, seminaries en recepties

 
Open Golf Club gebruikt de gedeelde passie als een brug voor de uitbouw en verbetering van kwaliteitsvolle, zakelijke betrekkingen.
 
Tegen die achtergrond heeft de keten zich toegelegd op de ontwikkeling van:
 
1. sleutelklare concepten die zijn aangepast aan de huidige uitdagingen van de ondernemingen: eenvoud, toegankelijkheid, format, tarieven…
2. oplossingen op maat: evenementen, business formules met 9 of 18 holes, toeristische verblijven…
 
De verschillende, door Open Golf Club ontwikkelde concepten zijn samengebracht in de Business Agenda, een kalender van kwaliteitswedstrijden op de beste parcours van Frankrijk die, net zoals de keten, waarden als kwaliteit, gezelligheid en hartelijkheid hoog in het vaandel dragen. 
Deze wedstrijden worden gespeeld in kleine groepen (20 tot 30 deelnemers) zodat de aanwezigen de kans krijgen om elkaar te leren kennen en de basis te leggen voor duurzame en constructieve, persoonlijke en zakelijke banden.
 
 
Links cup
 
  • 27 april: Golfbaan van Fontainebleau
  • 4 juli: Golfbaan van Morfontaine
  • 28 september: Golfbaan van Yvelines
  •  
Lees meer informatie over de Buzz Cup by Open Golf Club, een 8-fasig interbedrijventoernooi dat van start gaat in maart en eindigt in oktober.
 
 
Afspraken op golfclub Golf National, waar ook de Ryder Cup 2018 zal worden georganiseerd
Open Golf Club is lid van de Club des Partenaires France 2018 en geeft u toegang tot de golfclub Golf National
  •  bezoek aan de werken aan het parcours Albatros, gevolgd door een projectie in de VIP-zaal
  • Trofee Club des Partenaires France 2018 op het nieuwe parcours Albatros
  • Alstom Open de France: VIP-ontbijt met exclusief bezoek achter de schermen van de Open de France
 
Parcours in het gezelschap van Christian Cévaër, voormalig winnaar van het Europees circuit
Christian Cevaer is partner van Open Golf Club en zal zijn golfervaring in kleine groepjes delen. Op het programma staat eveneens een halve dag individuele coaching.
 

 

 

 
Wie in het bezit is van een Corporate Premium Kaart geniet van prioritaire toegang tot deze evenementen.
 
De Open Golf Club Premium Kaart geeft u de gelegenheid om deze zakelijke kansen te grijpen en te benutten door u diverse voordelen en exclusieve ervaringen aan te bieden.
 
  • U en uw genodigde krijgen 25% korting op het tarief van de golfbaan van de keten. U kunt genieten van de aangename sfeer in het club house en de partnerhotels die volledig zijn ingericht voor de organisatie van seminaries en studiedagen tegen gunstige voorwaarden.
  • U ontvangt uitnodigingen om deel te nemen aan toernooien in Frankrijk en amateurwedstrijden: Pro Am, Défis Golf Magazine... U kunt deelnemen aan exclusieve dagen en arrangementen: bezoek achter de schermen, rondleiding in het gezelschap van eregasten, verkenning van nieuwe golfbestemmingen...
  • U ontvangt informatie over de business evenementen van Open Golf Club zoals de Business Classic: Een innovatief concept van golfontmoetingen die worden afgesloten met een Awards Gala op een privélocatie in Parijs.
 
 
 
 

 
 
Voor meer informatie , dank u contact opnemen met de Corporate Dienst
+33(0)1 53 75 33 45 of email: corporate@opengolfclub.com