Reserveer
 
Reserveer
loading...

Golfbanen

Op deze pagina vindt u de golfbanen van Open Golf Club. Enkele van onze golfbanen bevinden zich in de top 100 van mooiste golf banen van Europa! Hiertoe behoren onder andere ons Golf National, Golf van Hardelot & Golf van Le Touquet. Bij ons zit u goed voor de mooiste golfbanen van onder andere Nederland, België, Frankrijk & Portugal!

Golfen op de mooiste banen van Europa!

Wilt u golfen tussen de bergen en heuvels, of gaat u liever naar een historisch kasteel met prachtig uitzicht over de boomrijke bossen in België of de Ardennen? Wat dacht u van onze golfbanen op de Canarische Eilanden, waar u een prachtig zicht heeft op zee en kunt genieten van hét ideale golfklimaat. Ook onze golfbanen in Portugal zijn van uitermate goede kwaliteit. Deze liggen voornamelijk in de buurt van de kust van de Atlantische Oceaan. U golft op adembenemende locaties en bent nooit ver af van de prachtige stranden en bezienswaardigheden in één van de Portugese steden.

Ruim aanbod golfbanen in Frankrijk en België

Open Golf Club heeft golfbanen in heel Europa, maar Frankrijk en België zijn de landen bij uitstek om een golfbaan te kiezen uit ons ruim aanbod. In Frankrijk kunt u zowel aan de kust, als in het binnenland volop genieten van onze luxe golfbanen. Alle faciliteiten zijn aanwezig op onze banen waar u heerlijk kunt genieten van een dagje of een weekendje golfen. Kies tussen 9 of 18-holes golfbanen in de twee belangrijkste golflanden van Europa! Bekijk ook onze golfarrangementen en golfhotels in de buurt van de golfbanen, zodat u geen tijd verspild aan reizen en zich volop kunt richten op plezier op de golfbaan!

Onze Golfbanen

Nederland

In Nederland vindt u erg mooie golfbanen, die golfers van ieder niveau verwelkomen. Ondanks het vlakke Nederlandse landschap, zijn de golfbanen telkens strategisch gelegen, waardoor u toch heerlijk en uitdagend kunt golfen.

Parijs - Ile de France

Natuurlijk de stad Parijs, maar ook prachtige golfbanen in de nabijheid van waardevolle historische oorden en toeristische trekpleisters. Ziehier een nieuwe manier om sport en het bezoeken van bezienswaardigheden te verenigen...

Provence - Riviera

Een droombestemming met talrijke majestueuze landschappen die van Nîmes tot Nice en van Aix tot Marseille acht schitterende golfbanen herbergen, allen met hun zuiderse geuren en kleuren en hotels met veel charme.