ob_start(); ?>
Reserveer
 
Reserveer

Golfbijeenkomsten

Een bijeenkomst organiseren in een golf club geeft meteen een bepaalde stemming. Er heerst een rustige en serene, maar toch professionele sfeer, waardoor het een uitgelezen locatie is voor een geslaagd seminarie. Uw business-communicatie krijgt een extra dimensie in een van onze golfclubs.

Een persconferentie, een lezing, een vergadering of de lancering van een nieuw product in één van onze clubs betekent een gouden combinatie van werk en rust, pauzes met verfijnde hapjes. Ontspannen momenten zijn zoveel beter als ze bovendien een plezier zijn voor de maag. Wij zorgen voor een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor het perfecte seminarie.

Bij ons staat alles in teken van het aangenaam samenzijn en welslagen van uw bedrijfsbijeenkomsten. Ons team van professionals staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met persoonlijk advies.

Ook voor de lancering van een nieuw product kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor de ideale setting voor het optimaliseren van uw merkimago en merkbekendheid. In ons aanbod vindt u prachtige clubs in open lucht in mooie natuurlijke omgevingen waarin uw producten volledig tot hun recht komen.

Aanvraag tot notering