• Séjour Golf - Destination Golf - Open Golf Club
Reserveer
 
Reserveer

Golfreizen

Golfreizen naar verschillende prachtige golfbestemmingen in Europa? Het kan met OpenGolfClub.com! Wij hebben voor u de mooiste golfbanen van Europa op een rijtje gezet voor een prachtige golfreis. Alleen bij OpenGolfClub.com heeft u toegang tot de Premium Golfbanen voor onvergetelijke golfreizen.


Last minute golfreizen

Op zoek naar een last minute golfreis? Veras uw vrienden om op het laatste moment een last minute golfreis te boeken! Ons ruim aanbod aan golfreizen voor last minute zorgt ervoor dat u altijd de geschikte locatie weet te vinden voor een ultieme golfreis. Kies uw gezelschap, kies uw locatie en kies uw last minute golfreis bij OpenGolfClub.com!

Goedkope golfreizen

Goedkope golfreizen vinden is niet makkelijk. Golfen is een dure sport en de resorts zijn meestal zó ingericht dat u met een dikke portemonnee moet aankomen en met een lege zult terugkeren. Echter, bij OpenGolfClub.com vindt u Premium Golfbanen met veel kortingen! Zo kunt u profiteren van acties en voordelen, waardoor u veel geld bespaard voor een volgende golfreis!

Op golfvakantie naar een eiland?!

Naast ons aanbod aan golfreizen op het vaste land, heeft u bij OpenGolfClub.com een keuze uit verschillende Europese eilanden waar u onbezorgd enkele dagen kunt genieten van een heerlijke golfreis. Denk bijvoorbeeld aan golfen op de Canarische Eilanden. Met een gemiddelde temperatuur van 23 graden is het hier het hele jaar door top weer om te golfen, kortom een ideale locatie voor uw golfreis. Onze golfbaan bevindt zich op La Gomera, één van de 7 Canarische Eilanden. Met het traditionele karakter en unieke landschap is dit een echte aanrader voor de golf- en natuurliefhebbers. Técina golf ligt op een klif, waardoor u een indrukwekkend uitzicht heeft op de Atlantische Oceaan.

Premium Golfreizen boekt u bij OpenGolfClub.com

Met 50 uitzonderlijke golfbanen en 50 partner hotels bent u bij OpenGolfClub.com altijd verzekerd van een ideale golfreis. Bekijk onze 16 golfbestemmingen en maak een combinatie tussen uw golfvoorkeuren en wensen op gebied van service, omgeving, temperatuur en nog veel meer! Elke combinatie kan gemaakt worden, dankzij het ruime aanbod aan premium golfreizen. Boek bij ons green fees, een Golf Pass, kadobonnen, recepeties of speciale aanbiedingen én golftrips met verblijft in één van onze partnerhotels!