Reserveer
 
Reserveer
loading...

50 uitzonderlijke golfbanen in Frankrijk, Benelux, Spanje, Portugal, Italië, Switzerland

Enkele van onze golfbanen in de top 100 van de mooiste banen van Continentaal Europa : de ‘Golf National’, de Golf van Hardelot’, de Golf van Le Touquet’, de Golf van Moliets.

Golfbanen getekend door bekende archtitekten : de Golf ‘la Grande Bastide’, de Golf van Biarritz le Phare, de Golf van Arcangues, de Golf van Barbaroux, le Golf van ‘la Wantzenau’, de Golf van Soufflenheim.

De Golfs met schitterende uitzichten :
Bergen en heuvels : de Golf van Opio Valbonne, de Golf van la ‘Sainte Baume’, de Golf van Servanes, de Golf van Nîmes Vacquerolles, de Golf van Ammerschwihr, de Alsace Golf Club
De zee : de Golf van Marseille la Salette, de Golf van San Roque
Bossen en kastelen : de ‘Golf des Yvelines’, de ‘Golf du Château des Vigiers’

Ontdek onze bestemmingen
Parijs - Ile de France - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Parijs - Ile de France

Natuurlijk de stad Parijs, maar ook prachtige golfbanen in de nabijheid van waardevolle historische oorden en toeristische trekpleisters. Ziehier een nieuwe manier om sport en het bezoeken van bezienswaardigheden te verenigen...
Provence - Riviera - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Provence - Riviera

Een droombestemming met talrijke majestueuze landschappen die van Nîmes tot Nice en van Aix tot Marseille acht schitterende golfbanen herbergen, allen met hun zuiderse geuren en kleuren en hotels met veel charme.
Le Touquet - Côte d'Opale - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Le Touquet - Côte d'Opale

Aan de Opaalkust, felbegeerde bestemming in het hart van Europa, tussen Le Touquet en Hardelot, een unieke bestemming met prestigieuze hotels en 5 hoogstaande golfbanen.
Bordeaux - Dordogne - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Bordeaux - Dordogne

Tussen Bordeaux en Bergerac biedt de vallei van de Dordogne U zijn prachtige golfbanen die zich slingeren tussen talrijke meren en bossen, maar ook zijn wijnen, kastelen en bekende grotten.
Biarritz - Côte Basque - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Biarritz - Côte Basque

Tussen de pijnbomen en de oceaan kan U op ontdekkingstocht vertrekken naar de meest prestigieuze golfbanen van het Baskenland en het zuiden van de Landes
Nederland - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Nederland

In Nederland vindt u erg mooie golfbanen, die golfers van ieder niveau verwelkomen. Ondanks het vlakke Nederlandse landschap, zijn de golfbanen telkens strategisch gelegen, waardoor u toch heerlijk en uitdagend kunt golfen.
 Luxemburg - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Luxemburg

et Groothertogdom Luxemburg is een onafhankelijke ministaat met unieke natuurgebieden en sfeervolle stadjes. Diekirch en Echternach zijn erg bekende trekpleisters en zeer geliefd bij cultuurliefhebbers. In Luxemburg-stad kunt u dan weer naar hartenlust shoppen.
Andalusië - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Andalusië

Het uitzonderlijke klimaat, het verscheiden landschap en reliëf, het rijke, culturele en architecturale patrimonium en de goede bereikbaarheid maken van de Costa del Sol een waar swingparadijs. Het swingparadijs, Andalusië, ontvangt het hele jaar door golfspelers.
Canarische eilanden - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Canarische eilanden

De Canarische eilanden bestaan uit 7 eilanden met erg variërende landschappen; heuvels, bergen, bossen en stranden, alles wat u nodig heeft.
Uri - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club

Uri

Het kanton Uri ligt in het centrum van Zwitserland, tussen het Vierwoudstrekenmeer en het Gotthard-massief.