BESTEMMING

Elzas (Frankrijk)

Meer informatie

Speciale aanbiedingen

Voordelen & Promoties
Alle beste aanbiedingen

Golf de la Wantzenau


De troeven :
In het hart van de Alsace, in de nabijheid van Straatsburg Op 20 min van het station van Straatsburg en op 30 min van de luchthaven Entzheim-Straatsburg Club-house gebouwd in de traditie van de Alsace

Presentatie

Een ‘cru’ uit de Alsace


Gesitueerd op een tiental kilometer van Straatsburg, zetel van de Raad van Europa en het Europese parlement en waarvan het oude stadscentrum volledig geklasseerd werd als wereldpatrimonium door de Unesco, strekt de golf van Wantzenau zich uit over een een prachtige streek omzoomd met bossen in de buurt van de Rijn.

De golf werd getekend door de bekende Engelse architekt Jeremy Pern die werd geassisteerd door  Jean Garaïalde, één van de beste Franse golfprofs die Frankrijk gekend heeft. De golf van Wantzenau biedt U 18 zeer gevarieerde holes waar water een belangrijke rol speelt en volledig deel uitmaakt van de baan.

De trainingsfaciliteiten zijn volledig open voor het publiek en verenigen een compact 4 holes, een overdekte practice, een practice op gras en een plaats gereserveerd voor approaches en een putting green.

In dit prachtige, groene kader van 72 ha vat het club-house in zijn architektuur het uitzonderlijke patrimonium van de Alsace samen en biedt het onderdak aan een restaurant en een pro-shop. Beiden zullen U op een warme manier ontvangen.
 

Golfbaan

La Wantzenau

Diensten en uitrusting

Oefenzones
Bunker d’entraînements Putting green Pitching green
Driving range : 25 postes dont 8 postes couverts Zelfstandige lesgevers :
Laurent EBEL / Olivier SABOURIN / Sean MCLAUGHLIN
Huurmogelijkheden
Huur van Trolleys Huur van Buggies Huur van golfclubs
Club-House
Restaurant Bar Proshop Seminaires / Recepties Kleedkamers

Sluitingsdagen

van 20/12 tot 10/01


2°C
La Wantzenau, France
LUNDI 20 JANVIER 2020

MAR 21
3°C -2°C

MER 22
4°C -2°C

JEU 23
6°C -1°C
Momenteel op de golf…
Staat van de golfbaan
Driving range : Geopend
Golfbaan : Geopend
Huur van Buggies : Geautoriseerd
 • Golf Pass Alsace

  Kies 3 van onze 6 golfs in de Alsace en kom genieten van deze schitterende banen.
  Deze individuele golf pass is 15 dagen geldig vanaf de datum van het eerste parcours. Geldig van april tot oktober tijdens de week, van maandag tot en met vrijdag.

  Koop deze Golf Pass in onze boetiek
 • Golf Pass Paris Alsace

  The Paris Alsace Golf Pass enables you to play 1 course in the Paris area and the 2 within the below list in Alsace. Individual golf pass valid for 21 days from the first golf course played. Valid from April 2nd to November 2nd, during weekdays only, from Mondays to Fridays.

  Koop deze Golf Pass in onze boetiek
Golfbanen in de omgeving