BESTEMMING

Andalusië (Spanje)

Meer informatie

Real Novo Sancti Petri Golf Club


De troeven :
Golfbaan ontworpen door Ballesteros Een subliem uitzicht op de oceaan Rijke beplanting 36 holes verdeeld over 2 banen

Presentatie

Golfclub Real Novo Sancti Petri, het eerste golfterrein in Spanje dat werd gebouwd door de onverbiddelijke en veeleisende Ballesteros, is zo ontworpen dat de speler optimaal profiteert van de filosofie van het spel en van de ijzeren mentaliteit van Seve in pure vorm. 
 
36 holes verdeeld over twee banen par 72 (baan A : Mar-Pinos en baan B: Centro). De eerste 27 holes zijn in 1990 in gebruik genomen en de 9 andere holes in april 2001. 
 
Golfclub Real Novo Sancti Petri met in totaal 36 holes, telt talloze kronkelige paadjes en greens op diverse niveaus, die worden beschermd door bunkers, waterpartijen en een rijke vegetatie die kenmerkend is voor de streek (dennen, kurkeiken, mastiek- en olijfbomen, enz.). Dit alles vereist van de speler maximale concentratie en precisie wanneer hij de strijd met de vlaggen aangaat. Het eindeloze uitzicht op de oceaan en het strand van La Barrosa en de immer aanwezige zeebries maken van dit golfterrein een baan die zowel moeilijk en uitdagend is voor spelers van alle niveaus. 
 
De golfbanen van Club Real Novo Sancti Petri vormen een echte uitdaging voor de meest vastberaden golfers. Seve, zoals hij overal ter wereld wordt genoemd, was de beroemdste en meest charismatische Spaanse speler aller tijden, die de meeste internationale prijzen won: twee overwinningen op de Masters (waardoor hij de eerste Europese speler werd die de Master won sinds het begin in 1934), drie overwinningen op de British Open, vier overwinningen in de Ryder Cup, een Prix Prince des Asturies des Sports en 82 andere prijzen.

Golfbaan

Mar-Pinos
Centro

Diensten en uitrusting

Oefenzones
Bunker d’entraînements Putting green Pitching green
Huurmogelijkheden
Huur van Trolleys Huur van Buggies Huur van golfclubs
Club-House
Restaurant Bar Proshop Seminaires / Recepties Kleedkamers Zwembad
Verblijf
Resort
OpenWeatherMap exception: Unknown fatal error: OpenWeatherMap returned the following json object: (Code 0).
10°C
Chiclana, Spain
SAMEDI 30 MAI 2020

DIM 31
13°C 5°C

LUN 01
13°C 4°C

MAR 02
17°C 4°C
Momenteel op de golf…
Staat van de golfbaan
Driving range : Geopend
Golfbaan : Geopend
Golfbaan : Geopend
Huur van Buggies : Geautoriseerd
  • Verblijf met 7 overnachtingen in Andalusië

    vanaf
    640 €
Golfbanen in de omgeving