• Séjour Golf - Destination Golf - Open Golf Club
Reserveer
 
Reserveer

Golfvakanties

Golfvakanties voor een ultieme golfbeleving, daarvoor moet u bij Opengolfclub.com zijn! Veel golfers houden ervan te reizen naar een golfparadijs, maar hoe vindt u nu de beste golfclubs en de mooiste golfvakantie? Bij Open Golf Club kunt u kiezen tussen allerlei golfbestemmingen, waarvan u zeker zal zijn van een fantastische golfvakantie. Geniet van uw vakantie, laat de zorgen maar aan ons over. Golfen in La Douce France, genieten van de Spaanse zon, een balletje slaan in Italië… Wat uw voorkeuren ook zijn, hieronder vindt u een ruim en kwalitatief aanbod aan golfvakanties. Bekijk snel het aanbod in Frankrijk, Spanje, Portugal, Benelux, en Italië.


Meer dan een golfvakantie

Tijdens een golfvakantie kunt u uiteraard ook de streek verkennen. De golfvakanties van Open Golf Club zijn telkens gelegen in een mooie omgeving waar u cultuur en natuur kunt bewonderen. Per bestemming zijn er ook verschillende formules beschikbaar, of u nu een golfweekend, een golf & spa of een gastronomische golfvakantie verkiest. Zo wordt uw golfvakantie een veelzijdige beleving.


Golfreizen naar verschillende bestemmingen

Hierboven vindt u meerdere bestemmingen voor ultieme golfvakanties. Elke land heeft verschillende golfstreken met al hun eigen specialiteiten en voordelen. Afhankelijk van wat u zoekt, bekijken we graag met u de optie om een ideale golfvakantie te boeken.

Wenst u een golfvakantie iets dichter bij huis, dan kunt u kiezen voor verschillende bestemmingen in Frankrijk. Met een ruim aanbod aan Premium Golfbanen boekt u bij OpenGolfClub.com altijd een onvergetelijke golfvakantie. Op vakantie en golfen aan zee, in de buurt van Parijs of in het zuiden van La France behoren allemaal tot de mogelijkheden van een golfvakantie bij OpenGolfClub.com.

Voor de fanatieke golfers en natuurliefhebbers in Portugal zeker een aanrader! In het uiterste puntje van Portugal vindt u de Algarve, een streek die wordt omringd door het glinsterende water van de oceaan. Het is dan ook één van de mooiste golfbestemmingen voor golfvakanties!