• France
Reserveer
 
Reserveer

Golfvakantie Frankrijk

IFrankrijk is niet enkel het wijnland bij uitstek, je kunt er ook prima golfen. Frankrijk is als golfbestemming minder populair dan Portugal of Spanje, maar hoeft vast en zeker niet onder te doen. Frankrijk is een wondermooi land, en dat zie je telkens terugkeren in de sfeer en unieke locaties van de Franse golfbanen. Het gevarieerde landschap zorgt dan ook voor variatie in de golfbanen, wat interessant is voor beginnende en gevorderde golfers. Zeker in het zuiden zorgt het klimaat ervoor dat je het hele jaar door kunt golfen.

Ook voor cultuur- en gastronomieliefhebbers is een golfvakantie in Frankrijk de perfecte bestemming, want in Frankrijk kun je al deze zaken geweldig makkelijk combineren. Lekker golfen, lekker eten en de Franse cultuur opsnuiven. Wat heb je nog meer nodig?

Golfbanen in Frankrijk

Frankrijk heeft meer dan 500 golfbanen, dat is meer dan Spanje en Portugal samen! In Frankrijk ben je als golfer dus voor een tijdje zoet. Iedere golfbaan heeft zijn eigen karakter en sfeer naargelang de ligging. Ideaal voor zij die op zoek zijn naar verscheidenheid. Zo vind je in Frankrijk de oudste golfbaan van Europa, die zeker de moeite waard is om een bezoekje aan te brengen.

Golfbanen Noord-Frankrijk

In de noordelijke helft van Frankrijk, onder andere op de île de France, vind je golfbanen die uniek zijn door hun uitzonderlijke natuurlijke omgeving. Dat allemaal op een kleine afstand tot het betoverende Parijs. Op 10 km van Versailles vindt u bijvoorbeeld de Golf National, waar ieder jaar de Open de France wordt gespeeld.

Ontdek ook de golfbanen in de Elzas en Le Touquet-Côte d’Opale.

Golfbanen Zuid-Frankrijk

Zuid-Frankrijk is de ideale bestemming voor golfers die de edele sport graag combineren met heerlijk genieten van de Franse gastronomie en cultuur. Daar vindt u de Golf de Moliets, die terug te vinden is in de top 10 van Franse golfbanen en in de top 25 van mooiste golfbanen ter wereld!

Naar het zuidoosten toe vindt u aan de zee ook spectaculaire berglandschappen, waardoor bijvoorbeeld de Côte d’Azur een magnifieke golfbestemming is. Met voorname clubs als Golf de la Grande Bastide en Golf d’Opio Valbonne

Ontdek ook de golfbanen in Biarritz-Côte Basque, Bordeaux-Dordogne en Riviera-Provence.