• Portugal
Reserveer
 
Reserveer

Golfvakantie Portugal

Voor een onvergetelijke golfvakantie kan je terecht in het altijd mooie en zonnige Portugal, waar je naast prachtige natuur ook talrijke heerlijke golfbanen kunt vinden. Open Golf biedt het hele jaar door verschillende vakanties aan in dit golfparadijs, waarin ook ervaren golfers steeds een uitdaging kunnen vinden. De professionele golfbanen van Portugal zijn goed bereikbaar en voorzien van uitgebreide faciliteiten en een uitstekende service. Met meer dan 50 golfbanen is Portugal een gedroomde bestemming voor de ultieme golfvakantie. Portugal heeft als golfbestemming een goede reputatie hoog te houden, dus is een onvergetelijke vakantie gegarandeerd.

Golfbanen in Portugal

Portugal is een prachtig land, dus hoeft het niet te verbazen dat ook de golfbanen telkens in een goddelijke setting gelegen zijn. U geniet niet enkel van de sport, maar ook van de sensationele uitzichten die het land u te bieden heeft. De meeste golfbanen in Portugal liggen aan de kust van de Atlantische Oceaan, dus bent u nooit ver weg van de mooie stranden en bezienswaardigheden in historische steden.
Ontdek onze golfvakantie in Portugal


Golfbanen Algarve

Wilt u een overvloed aan aanbod in golfbanen? Dan zit u zeker goed in de Algarve, waar de golfdichtheid bijzonder groot is en waar ieder golfhart sneller gaat slaan. De mooie omgeving daarbovenop maakt de Algarve tot een echt golfparadijs, waar beginnende én ervaren golfers hun vakantie snel weten vol te plannen. Een van de clubs in de Algarve is de Quinta do Vale Golf Resort, die gekend is om zijn exceptionele golfparcours die prachtig overgaat in het betoverende landschap van de Algarve.

Golfbanen Lissabon

Bent u een wijnliefhebber? Dan is de Portugese Costa Azul misschien wel iets voor u. Omringd door fantastische wijngaarden vind je er verscheidene mooie golfbanen, op een kleine afstand van de magnifieke hoofdstad, Lissabon.