• Espagne
Reserveer
 
Reserveer

Golfvakantie Spanje

Spanje is ongetwijfeld één van de ultieme golfbestemmingen voor ervaren en beginnende golfers, met zijn prachtig aangelegde golfterreinen en luxueuze resorts. Het zuiderse klimaat zorgt voor een bijzonder aangenaam vakantiegevoel tijdens het golfen in het mooie Spanje. De Spanjaarden zelf zijn ook echte golfers, dus verbaast het niet dat de talrijke golfbanen er piekfijn uitzien en voorzien zijn van een uitstekende service. Spreekt u geen Spaans? Geen probleem, want op de meeste golfbanen in Spanje wordt Engels gesproken. Geen mogelijkheid tot twijfel dat een golfvakantie in Spanje voor onvergetelijke vakantieherinneringen zorgt. Met meer dan 300 fantastische golfbanen zal Spanje nooit vervelen.

Golfbanen in Spanje

Veel golfbanen in Spanje zijn gelegen aan de kust, waar u kunt golfen met adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee. De gezonde zeelucht, het mooie landschap en het warme klimaat zorgen samen voor de perfecte golfomgeving, waar u naar hartenlust uw golfkunsten kunt oefenen. In het Zuiden van Spanje zijn de meeste golfbanen terug te vinden. De Costa del Sol wordt vaak de Costa del Golf genoemd, wat natuurlijk alles zegt over het uitgebreide aanbod in golfbanen.

Golfbanen Andalusië

In Andalusië vind je onder andere de mooiste golfbaan van Spanje én Europa, bekend van onder andere de PGA European Tour en de Open van Spanje. De San Roque Club wordt aanzien als een van de meest sfeervolle golfbanen met prachtige terreinen en een vredige sfeer. Een echte golfer zet een bezoek aan deze golfclub gegarandeerd op zijn bucket-list.

Golfbanen Alicante

In de regio Valencia is Alicante een dankzij de prachtige omgeving een populaire reisbestemming. Ook golfers kunnen hier terecht en tijdens hun vakantie golfen in luxueuze clubs als de Golf Las Ramblas, waar golfen en genieten een perfecte combinatie vormen.

Golfbanen Canarische eilanden

Voor wie het nog zuidelijker mag, kan terecht op de unieke golfbanen van de Canarische eilanden. Het semitropische klimaat is er het hele jaar door ideaal om een balletje te slaan. Op Tenerife vind je de Tecina Golf. Eén van de beste golfbanen van Spanje, met een bekende golfschool en een fenomenaal uitzicht wanneer je golft op een klif met zicht op de Atlantische Oceaan.

Ontdek ook de golfbanen in Catalonië en Valencia.