Martin’s Patershof****

Karmelietenstraat 4B 
2800 Mechelen
België
Email : mph@martinshotels.com
Tél : +32-(0)15 46 46 46 
Web : www.martinshotels.com
Martin’s Patershof**** - Golfs et Séjours Golf d'exception - Open Golf Club Reserveer

Presentatie

Het is een kunst om een bedehuis om te bouwen tot een hotel. Martin’s wilde immers tegelijk het verleden bewaren en toch voldoen aan de verwachtingen van de veeleisende reiziger van vandaag. Algemeen wordt erkend dat Martin’s Patershof tussen die twee een mooi evenwicht bereikte. Zo kan het reizigers die op zoek zijn naar een buitengewoon verblijf in een exclusief historisch kader, in ideale omstandigheden verwelkomen.
 
Dan is de kerk van de minderbroeders in Mechelen perfect voor u. Martin's Patershof biedt u het comfort van een viersterrenhotel in een adembenemend kader, mede door de booggewelven, de statige zuilen, de glas-in-loodramen en de talrijke religieuze details.
 
Martin's Patershof is prachtig gelegen midden in het historische stadscentrum van Mechelen, op 20 minuten van Brussel met de auto en op maar 10 minuten van Brussels Airport met de Diabolo exprestrein. Het is de ideale uitvalsbasis om Mechelen te ontdekken aan de oevers van de Dijle, met het begijnhof, de historische sites en een rijk cultuuraanbod. Het is aangenaam vertoeven in de stad, vooral als de zon zich van haar beste kant toont.