Reserveer
 
Reserveer
loading...

Golfreizen aanbiedingen

Op zoek naar een golfaanbieding? Zin in een mooie golfreis maar u aarzelt nog met betrekking tot de bestemming? Laat u leiden door onze selectie, wij hebben voor u enkele buitengewone golfaanbiedingen gegroepeerd.
 

Bekijk onze golfaanbiedingen

Dankzij Open Golf Club kan u hieronder kiezen uit golfreizen in verschillende landen. Ontdek onze exclusieve aanbiedingen in Frankrijk, België, Spanje, Portugal, Italië, Zwitserland en verblijf in één van onze hotels die gelegen zijn in de directe omgeving van de mooiste golfbanen. Wat uw voorkeuren ook zijn, hieronder vindt u een ruim en kwalitatief aanbod van golfaanbiedingen en golftrips in de mooiste streken van Europa.

 

Onze Golfaanbiedingen hebben van alles iets te bieden

Een mooie streek met veel natuur en cultuur, een mooi en luxueus hotel, en dan nog eens golfen. De combinatie van deze drie heeft OpenGolfClub.com waar dan ook te bieden. Samen met u bekijken we graag alle golfaanbiedingen om u de ideale golfreis te laten boeken. 
Wenst u op een golfreis te gaan met veel natuur en mooi zicht op de kliffen van de oceaan? Dan is Portugal zeker een aanrader. Vol met prachtige golfbanen is Algarve, die is gelegen in een uiterst puntje van Portugal, één van de meest bekende streken voor golfvakanties. 
Gun uzelf een moment van pure ontspanning tijdens een golfreis temidden van een prachtige natuur, bij een uitstekende maaltijd, een zwembad of Spa of eenvoudigweg een uitzonderlijke golfbaan.
 
Heeft u meer zin om dichter bij huis op een mooie locatie te gaan golfen dan bekijkt u best de vele aanbiedingen in Frankrijk en België. Met de vele golfbanen en hotels die Open Golf Club kan aanbieden kan u ook hier kiezen tussen een perfecte golfreis voor jezelf. Golfen aan zee, in de buurt van bekende steden of in een mooie temperatuur behoort allemaal tot de mogelijkheden.
 
Golfen met korting of andere golfacties vind je bij Open Golf Club, geniet van de gekste promoties!
 
Filtreren per Resultaten

Onze speciale aanbiedingen

    geen enkele aanbieding komt overeen met uw zoekaktie