• Séjour Golf - Destination Golf - Open Golf Club
Reserveer
 
loading...

Uitzonderlijke Golfreizen

Golfreizen! Voor een reis of een weekend, Open Golf Club biedt U golfreizen van hoogstaande kwaliteit in prestigieuze hotels en op uitzonderlijke golfbanen in Frankrijk, België, Spanje, Nederland, Italië.
 

Golfreizen naar Premium Golfbanen

Bij OpenGolfClub bent u aan het juiste adres voor premium golfbanen. Wij zijn de eerste keten van luxueuze golfbanen waar elke golfliefhebber van droomt! Met een grote variatie in gebieden, kunnen we met onze golfreizen elke liefhebber een onvergetelijke golfvakantie bezorgen! Een golfverblijf, maar ook een golfreis om de streek te verkennen, de gastronomie, een spa of om uitzonderlijke momenten te beleven op één van onze schitterende golfreis bestemmingen. Onze golfbanen hebben een internationale reputatie en zijn aangepast aan alle spelniveaus.
Onze resorts zijn de plaats bij uitstek voor uw golfreizen, omdat iedereen kan genieten van een moment van ontspanning naar wens en dit in de directe omgeving van de golfbaan.
Ontspanning rond een rijk gevulde tafel, een zwembad, een spa of op de golf zelf en dit alles in een prachtige omgeving.

 

Reizen naar de meest toeristische streken van Europa?!

Al onze golfreizen zijn gesitueerd in toeristische streken rijk aan een natuurlijk, cultureel en historisch patrimonium.
Volgens uw smaak en keuze zal uw golfreis ‘intens’, romantisch, met ontspanning, in een spa of gastronomisch zijn en dit alles samen met de ontdekking van een prachtige streek en zijn patrimonium.
 

Ontdek onze golfvakanties